Brisanje Eventskop naloga
Brišu se tvoj nalog, lični podaci, sačuvani događaji, krugovi, pozivnice i događaji koje si napravio/la. Gubiš pristup na svim uređajima. Ovu radnju nije moguće poništiti.
Neupotrebljene slike uklanjaju se naknadno automatskim čišćenjem. Rezervne kopije ističu prema politici čuvanja.
Pokreni brisanje naloga